Produktai

 

IŠRŪGŲ MILTAI

Išrūgų miltai išgaunami iš rennet išrūgų po kondensavimo, kristalizavimo ir produkto džiovinimo. Išrūgų miltai yra naudojami tortų, duonos, saldainių, jogurtų, ledų, sūrio, gėrimų ir daugelio kitų produktų gamyboje.

 

 

 

Fizinės savybės:

Spalva kreminė-balta, vienoda
Skonis ir kvapas specifinis, truputį sūrus, švarus
Tarša pagal ADPI  max. B
Energetinė vertė 100g  1448 kJ   341 kcal


Cheminės savybės:

pH  min. 6.0
Drėgmė, %  max. 4.0
Proteinas, %  min. 11.0
Pelenai, %  max. 9.5
Laktozė, %  min. 72.0
Riebalai, %  max. 2.0

 

Mikrobiologinės savybės:

Viso augalų  max. 50.000/g
Koliforminės bakterijos  <10/g
Listeria monocytogenes

 nerasta/25g

Salmonella  nerasta/25g
Staphylococcus aureus  < 10/g


Įpakavimas:

Daugiasluoksniuose 25 kg popieriniuose maišuose su polietilenu. 500-1,000 kg Didmaišiuose

 

Laikymas:

Produktas turėtų būti sandėliuojamas nedidesnėje, kaip 25oC temperatūroje ir drėgmė neturėtų viršyti 75%.

Galiojimas – 12 mėnesių nuo pagaminimo datos.

 

 

LT EN RU