Produktai

 

SŪRIO MILTAI

Sūrio miltai išgaunami džiovinant rennet sūrį su išrūgomis ir imulsifuota druska. Sūrio miltuose yra min. 80% sūrio. Jie gali būti naudojami koncentratų gamyboje, delikatesų gamybai, duonai ir pan.

 

 

 

Fizinės savybės:

Spalva  kreminė-balta, vienoda
Skonis ir kvapas  tipiškas, be pašalinių asociacijų
Energetinė vertė 100 g  2233 kJ 536 kcal

 

Cheminės savybės:

pH min. 5.6
Drėgmė, % max. 4.0
Proteinas, % min. 36.0
Riebalai, % max. 36.0

 

Mikrobiologinės savybės:

Viso augalų

 max. 50.000/g

Koliforminės bakterijos  < 10/g
Listeria monocytogenes  nerasta/25g
Salmonella

 nerasta/25g

Staphylococcus aureus  < 10g

 

Įpakavimas:

Daugiasluoksniuose 25 kg popieriniuose maišuose su polietilenu.

500 – 1000 kg - Didmaišiuose


Laikymas:

Produktas turėtų būti laikomas nedidesnėje, kaip 25oC temperatūroje ir drėgmė neturėtų viršyti 75%.

Galiojimas – 12 mėnesių nuo pagaminimo datos.

 

LT EN RU