Produktai

 

RIEBAUS PIENO MILTAI

Riebaus pieno miltai yra natūralus produktas išgaunamas maišant specialiai atrinktus natūralaus pieno ingridientus su augaliniu aliejumi. Daugelis proteinų esančių riebaus pieno miltuose yra pagrindiniai išrūgų miltų proteinai, kurie padeda pagerinti daugelį žmogaus fizinių savybių.

 

 

 

Fizinės savybės:

Spalva  kreminė-balta, vienoda
Skonis ir kvapas  riebaus pieno, švarus
Švarumo klasė ADPI  max. B
Energetinė vertė 100 g  1959 kJ 468 kcal

 

Cheminės savybės:

pH min. 6.0
Drėgmė, % max. 4.0
Proteinas, % min. 18.0
Pelenai, % max. 6.0
Laktozė, % min. 45.0
Riebalai % min. 24.0

 

Mikrobiologinės savybės:

Viso augalų  max. 50.000/g
Koliforminės bakterijos  < 10/g
Listeria monocytogenes

 nerasta/25g

Salmonella

 nerasta/25g

Staphylococcus aureus < 10/g

 

Įpakavimas:

Daugiasluoksniuose 25 kg popieriniuose maišuose su polietilenu.

 

Laikymas:

Produktas turėtų būti laikomas nedidesnėje, kaip 25oC temperatūroje ir drėgmė neturėtų viršyti 75%.

Galiojimas – 12 mėnesių nuo pagaminimo datos.

LT EN RU