Produktai

 

NUGRIEBTO PIENO MILTELIAI - TIRPŪS

Tirpūs nugriebto pieno milteliai gaminami iš šviežio pieno, kuris prieš tai pasterizuojamas, išgarinamas ir tada išdžiovinamas naudojant greitojo purškimo procesą. Dėl to pieno milteliai lengvai tirpsta vandenyje. Tirpūs nugriebto pieno milteliai - ilgai galiojantis gaminys, pasižymintis puikiu tirpumu. Ypač plačiai naudojamas sriubų, pyragų užpildų ir padažų gamyboje bei šokolado, ledų, pyragų, duonos ir kitų valgomų produktų koncentratų gamyboje.

 

 

Fizinės savybės:

Spalva Balta, šviesiai kreminė, vienoda
Skonis ir kvapas tipiškas pasterizuoto pieno skonis ir kvapas
Priemaišos pagal ADPI iki B
Energetinė vertė 100 g 1482 kJ; 349 kcal


Cheminės savybės:

Titruojamasis rūgštingumas, proc. (ADPI) iki 0,15
Drėgmė, proc. iki 4,0
Baltymai, proc. ne mažiau 34,0
Pelenai, proc. iki 8,3
Laktozė, proc. ne mažiau 50,0
Riebalų, proc. iki 1,25
Tirpumo rodiklis, ml iki 0,5
Piltinis tankis g/100ml 40 - 50
Drėkimas,s 7 - 8
Dalelių dydis: su 12 mesh iki 5 proc.
per 200 mesh iki 1 proc.

 
Mikrobiologinės savybės:

Bendras mikroorganizmų skaičius iki 10 000/g
Koliformai < 10/g
Listeria monocytogenes nėra/25g
Salmonelės nėra/25g
Koaguliazei teigiamų stafilokokų skaičius < 10/g

 

Įpakavimas:
Specifikacijoje minima granuliacija garantuojama 1 000 kg „BB" tipo pakuotėse. Pakuojant į 25 kg maišus galimas nežymus suirimas.

Laikymas:
Gaminį laikyti žemesnėje nei 25C temperatūroje, esant mažesniam nei 75 proc. drėgnumui.


Tinkamumo vartoti terminas: 24 mėnesiai nuo pagaminimo datos.

 

LT EN RU