IŠRŪGŲ-RIEBALŲ FORMULĖ OLMIL S 50
Išrūgų-riebalų formulė OLMIL S50 yra gaunama džiovinant išrūgų koncentratą ir maišant jį kartu su augaliniais riebalais. Turimos OLMIL S50 savybės tinka duonos gamyboje bei konditerijoje, o taip pat gaminant keičiamus koncentratus ir sausu mišinius.
Fizinės savybės:
Spalva |
Kreminė-balta, vienoda |
Skonis ir kvapas |
specifinis, salstelėjęs ir švarus |
Tarša pagal ADPI |
max. B |
Energetinė vertė 100g |
2538 kJ; 612 kcal |
Cheminės savybės:
pH |
min. 6,0 |
Drėgmė, % |
max. 4.0 |
Proteinas, % |
min. 5.5 |
Pelenai, % |
max. 6.0 |
Laktozė, % |
min. 35.0 |
Riebalai, % |
min. 50.0 |
Mikrobiologinės savybės:
Viso augalų |
max. 50.000/g |
Koliforminės bakterijos |
<10/g |
Listeria monocytogenes |
nerasta/25g |
Salmonella |
nerasta/25g |
Staphylococcus aureus |
< 10/g |
Įpakavimas:
Daugiasluoksniuose 25 kg popieriniuose maišuose su polietilenu.
500-1,000 kg Didmaišiuose.
Laikymas:
Produktas turėtų būti sandėliuojamas nedidesnėje, kaip 25oC temperatūroje ir drėgmė neturėtų viršyti 75%.
Galiojimas - 12 mėnesių nuo pagaminimo datos.