Produktai

 

IŠRŪGŲ-RIEBALŲ FORMULĖ OLMIL S 50


Išrūgų-riebalų formulė OLMIL S50 yra gaunama džiovinant išrūgų koncentratą ir maišant jį kartu su augaliniais riebalais. Turimos OLMIL S50 savybės tinka duonos gamyboje bei konditerijoje, o taip pat gaminant keičiamus koncentratus ir sausu mišinius.

 

Fizinės savybės:

Spalva Kreminė-balta, vienoda
Skonis ir kvapas specifinis, salstelėjęs ir švarus
Tarša pagal ADPI max. B
Energetinė vertė 100g 2538 kJ; 612 kcal

Cheminės savybės:

pH min. 6,0
Drėgmė, % max. 4.0
Proteinas, % min. 5.5
Pelenai, % max. 6.0
Laktozė, % min. 35.0
Riebalai, % min. 50.0


Mikrobiologinės savybės:

Viso augalų max. 50.000/g
Koliforminės bakterijos <10/g
Listeria monocytogenes nerasta/25g
Salmonella nerasta/25g
Staphylococcus aureus < 10/g

 

Įpakavimas:
Daugiasluoksniuose 25 kg popieriniuose maišuose su polietilenu.
500-1,000 kg Didmaišiuose.

Laikymas:
Produktas turėtų būti sandėliuojamas nedidesnėje, kaip 25oC temperatūroje ir drėgmė neturėtų viršyti 75%.
Galiojimas - 12 mėnesių nuo pagaminimo datos.

LT EN RU