Produktai

 

IŠRŪGŲ MILTELIAI - „INSTANT"

Išrūgų milteliai „instant" gaminami iš išrūgų raugo, kuris yra sutirštinamas, kristalizuojamas ir išdžiovinamas purškimu, naudojant džiovinimo procesą „instant co", todėl gauti milteliai labai lengvai tirpsta vandenyje. Išrūgų milteliai „instant" - tai puikiu tirpumu pasižymintis produktas, ypač rekomenduojamas konditerijos gaminių, kepinių, saldainių, jogurtų, šokolado, ledų, kulinarijos gaminių ir maisto koncentratų gamybai.

 

 

Fizinės savybės:

Išvaizda balti, lengvai kreminiai, vienos rūšies milteliai
Skonis ir kvapas savitas, grynas, lengvai sūrus, be pašalinių kvapų ir prieskonių
Priemaišos - pagal ADPI pavyzdį  iki B
Energetinė 100g vertė 1448 kJ; 341 kcal


Cheminės savybės:

Drėgmė, proc.  iki 4,0
Baltymų, proc.  ne mažiau. 11,0
Pelenų, proc. iki 9,5
Laktozės, proc. ne mažiau 72,0
Riebalų, proc. iki 2,0
Tirpumas ml iki 0,5
Piltinis tankis g/100ml 50,0 - 60,0
Drėkimas sek. 3 - 5
Dalelių dydis: nuo 12 mesh iki 5proc.
iki 200 mesh 1 proc.


Mikrobiologinės savybės:

Bendras mikroorganizmų skaičius iki 20 000/g
Escherichia coli grupės bakterijos < 10/g
Listeria monocytogenes nėra/25g
Salmonella nėra/25g
Koaguliazei teigiamų stafilokokų skaičius < 10/g

 

Įpakavimas:
Specifikacijoje minima granuliacija užtikrinama „big bag" tipo pakuotėse. Pakuojant į 25 kg maišus, galima nežymi granuliacijos destrukcija.

Laikymas:
Produktas turi būti laikomas žemesnėje nei 25C temperatūroje, esant mažesniam nei 75 proc. oro drėgnumui.


Tinkamumo vartoti terminas: 12 mėnesių nuo pagaminimo datos
.

LT EN RU