Produktai

 

DEMINERALIZUOTI IŠRŪGŲ MILTAI

Demineralizuoti išrūgų miltai yra gaunami iš šviežių išrūgų, kurios yra apdorojamos demineralizacijos metodu. Dalinai pašalinus mineralines druskas, ryškiai sumažėja sūrus išrūgų skonis, kas pagerina platesnį naudojimą maisto pramonės gamyboje. Demineralizuoti išrūgų miltai gali būti naudojami, kaip puikus pakaitalas pieno miltams.

 

Fizinės savybės:

Spalva                                                             kreminė-balta, vienoda

Skonis ir kvapas                                          specifinis, salstelėjęs ir švarus

Tarša pagal ADPI                                        max. B

Energetinė vertė 100 g                            1499 kJ   353 kcal


Cheminės savybės:                           

pH                                                                     5,6 – 6,5

Drėgmė, %                                                      max.  4.0        

Proteinas, %                                                  min. 11.0                                                    

Pelenai, %                                                       max.  5.4                                            

Laktozė, %                                                      min. 75.0                                            

Riebalai, %                                                     max.  2.0

                                                           

Mikrobiologinės savybės:                                                    

Viso augalų                                                     max. 50.000/g

Koliforminės bakterijos                            <10/g

Listeria monocytogenes               nerasta/25g

Salmonella                                                     nerasta/25g

Staphylococcus aureus                 < 10/g

 

Įpakavimas:

Daugiasluoksniuose  25 kg popieriniuose maišuose su  polietilenu.

500-1,000 kg Didmaišiuose.

                                                           

Laikymas:

Produktas turėtų būti sandėliuojamas nedidesnėje, kaip 25oC temperatūroje ir drėgmė neturėtų viršyti 75%.

Galiojimas – 12 mėnesių nuo pagaminimo datos.

LT EN RU