Rūgštūs išrūgų miltai

portfolio

Rūgštūs išrūgų miltai

Rūgštūs išrūgų miltai išgaunami iš varškės išrūgų, gaunamų iš varškės gamybos, Mozzarella ir Cottage sūrių sodrinimo, ir džiovinimo. Rūgštūs išrūgų miltai yra naudojami daugiausia duonos ir konditerijos gamyboje, o taip pat kaip komponentas pašarams.

Fizinės savybės:

Spalvabalta-kreminė, vienoda
Skonis ir kvapastipiškas, švarus, truputį rūgštokas, be pašalinių kvapų
Užterštumaspagal ADPI max. B
Energetinė vertė 100 g1289 kJ 308 kcal

Cheminės savybės:

Drėgmė, %max. 4.0
Baltymai, %min. 11.0
Pelenai, %max. 10.5
Laktozė, %max. 10.5
Riebalai, %max. 2.0
pHmin. 5.4

Mikrobiologinės savybės:

Viso augalųmax. 50.000/g
Koliformų<10/g
Listeria monocytogenesnerasta/25g
Salmonellanerasta/25g
Staphylococcus aureus< 10/g
Įpakavimas
Daugiasluoksniuose 25 kg popieriniuose maišuose su polietilenu. 500-1,000 kg Didmaišiuose.
Laikymas
Produktas turėtų būti sandėliuojamas nedidesnėje, kaip 25°C temperatūroje ir drėgmė neturėtų viršyti 75%. Galiojimas - 12 mėnesių nuo pagaminimo datos.