Riebaus pieno miltai

portfolio

Riebaus pieno miltai

Riebaus pieno miltai yra natūralus produktas išgaunamas maišant specialiai atrinktus natūralaus pieno ingridientus su augaliniu aliejumi. Daugelis proteinų esančių riebaus pieno miltuose yra pagrindiniai išrūgų miltų proteinai, kurie padeda pagerinti daugelį žmogaus fizinių savybių.

Fizinės savybės:

Spalva kreminė-balta, vienoda
Skonis ir kvapas riebaus pieno, švarus
Švarumo klasė ADPI max. B
Energetinė vertė 100 g 1959 kJ 468 kcal

Cheminės savybės:

pH min. 6.0
Drėgmė, %max. 4.0
Proteinas, %min. 18.0
Pelenai, %max. 6.0
Laktozė, %min. 45.0
Riebalai %min. 24.0

Mikrobiologinės savybės:

Viso augalų max. 50.000/g
Koliforminės bakterijos < 10/g
Listeria monocytogenes

 nerasta/25g

Salmonella

 nerasta/25g

Staphylococcus aureus< 10/g