Kokoso riebalų miltai

portfolio

Kokoso riebalų miltai

Kokoso riebalų miltai yra natūralus produktas, kuris gali būti naudojamas ledų gamyboje,o taip pat konditerinėje gamyboje.

Fizinės savybės:

Spalvabalta
Skonis ir kvapassavotiškas, švarus, be pašalinių kvapų ir skonių
Švarumo klasė ADPIDiskas A/B

Cheminės savybės:

pH min. 7
Drėgmė % max. 1
Pelenai % max. 1.5
Baltymai % min. 3
Riebalai % min. 70

Mikrobiologinės savybės:

Koliforminės bakterijos <10/g
Listeria monocytogenes nerasta/25g
Salmonella nerasta/25g
Staphylococcus aureus < 10/g
Bendras bakterijų kiekis10000/g
E. coli, coagulase-positive staphylococci 1/g

Įpakavimas
Daugiasluoksniuose 25 kg popieriniuose maišuose su polietilenu. 500-1,000 kg Didmaišiuose
Laikymas
Produktas turėtų būti sandėliuojamas nedidesnėje, kaip 25oC temperatūroje ir drėgmė neturėtų viršyti 75%. Galiojimas – 18 mėnesių nuo pagaminimo datos.