Produktai

 

LIESO PIENO MILTAI

Liesi pieno miltai yra natūralus produktas, kuris išgaunamas beveik visiškai išgarinant vandenį iš šviežio pieno. Liesi pieno miltai yra ilgalaikis produktas plačiai naudojamas šokolado, ledų, tortų, duonos ir valgomų koncentratų gamyboje.

 

Fizinės savybės:

Spalva Balta, šviesiai kreminė, vienoda
Skonis ir kvapas Tipiškas pasterizuoto pieno
Švarumo klasė ADPI max. B
Energetinė vertė 100g 1482 kJ  349 kcal

 

Cheminės savybės:

Rūgštingumas % ( ADPI)  max. 0.15
Drėgmė %  max. 4.0
Proteinas %  min. 34.0
Pelenai %  max. 8.3
Laktozė %  min. 50.0
Riebalai %  max. 1.25

 

Mikrobiologinės savybės:

Viso augalų  max. 50.000/g
Koliforminės bakterijos  <10/g
Listeria monocytogenes

 nerasta/25g

Salmonella  nerasta/25g
Staphylococcus aureus  < 10/g

 

Įpakavimas:

Daugiasluoksniuose 25 kg popieriniuose maišuose su polietilenu.

500-1,000 kg Didmaišiuose

 

Laikymas:

Produktas turėtų būti laikomas nedidesnėje, kaip 25oC temperatūroje ir drėgmė neturėtų viršyti 75%.

Galiojimas – 18 mėnesių nuo pagaminimo datos.

 

LT EN RU