Produktai

 

KOKOSO RIEBALŲ MILTAI

 

Kokoso riebalų miltai yra natūralus produktas, kuris gali būti naudojamas ledų gamyboje,o taip pat konditerinėje gamyboje.

 

 

 

Fizinės savybės:

Spalva

balta

Skonis ir kvapas

savotiškas, švarus, be pašalinių kvapų ir skonių

Švarumo klasė ADPI  Diskas A/B

 

Cheminės savybės:

pH  min. 7
Drėgmė %  max. 1
Pelenai %  max. 1.5
Baltymai %  min. 3
Riebalai %  min. 70

 

Mikrobiologinės savybės:

Koliforminės bakterijos  <10/g
Listeria monocytogenes  nerasta/25g
Salmonella  nerasta/25g
Staphylococcus aureus  < 10/g
Bendras bakterijų kiekis 10000/g
E. coli, coagulase-positive staphylococci  1/g

 

Įpakavimas:

Daugiasluoksniuose 25 kg popieriniuose maišuose su polietilenu.

500-1,000 kg Didmaišiuose

 

Laikymas:

Produktas turėtų būti sandėliuojamas nedidesnėje, kaip 25oC temperatūroje ir drėgmė neturėtų viršyti 75%.

Galiojimas – 18 mėnesių nuo pagaminimo datos.

 

LT EN RU