Produktai

 

Rūgštūs išrūgų miltai


Rūgštūs išrūgų miltai išgaunami iš varškės išrūgų gaunamų iš varškės gamybos. Mozzarella ir Cottage sūrių sodrinimo, ir džiovinimo.
Rūgštūs išrūgų miltai yra naudojami pagrinde duonos ir konditerijos gamyboje, o taip pat kaip komponentas pašarams.

Fizinės savybės:

Spalva balta-kreminė, vienoda
Skonis ir kvapas tipiškas, švarus, truputį rūgštokas, be pašalinių kvapų
Užterštumas pagal ADPI max. B
Energetinė vertė 100 g 1289 kJ 308 kcal

Cheminės savybės:

Drėgmė, % max. 4.0
Baltymai, % min. 11.0
Pelenai, % max. 10.5
Laktozė, % max. 10.5
Riebalai, % max. 2.0
pH min. 5.4


Mikrobiologinės savybės:

Viso augalų max. 50.000/g
Koliformų <10/g
Listeria monocytogenes nerasta/25g
Salmonella nerasta/25g
Staphylococcus aureus < 10/g

Įpakavimas:
Daugiasluoksniuose 25 kg popieriniuose maišuose su polietilenu.
500-1,000 kg Didmaišiuose.

Laikymas:
Produktas turėtų būti sandėliuojamas nedidesnėje, kaip 25oC temperatūroje ir drėgmė neturėtų viršyti 75%.
Galiojimas - 12 mėnesių nuo pagaminimo datos.

LT EN RU