Produktai

 

Rūgštūs išrūgų miltai

Rūgštūs išrūgų miltai išgaunami iš varškės išrūgų gaunamų iš varškės gamybos. Mozzarella ir Cottage sūrių sodrinimo, ir džiovinimo. Rūgštūs išrūgų miltai yra naudojami pagrinde duonos ir konditerijos gamyboje, o taip pat kaip komponentas pašarams.


Išrūgų-riebalų formulė OMIL S 50

Išrūgų-riebalų formulė OLMIL S50 yra gaunama džiovinant išrūgų koncentratą ir maišant jį kartu su augaliniais riebalais. Turimos OLMIL S50 savybės tinka duonos gamyboje bei konditerijoje, o taip pat gaminant keičiamus koncentratus ir sausu mišinius.


Išrūgų milteliai - "Instant"

Išrūgų milteliai „instant" gaminami iš išrūgų raugo, kuris yra sutirštinamas, kristalizuojamas ir išdžiovinamas purškimu, naudojant džiovinimo procesą „instant co", todėl gauti milteliai labai lengvai tirpsta vandenyje. Išrūgų milteliai „instant" - tai puikiu tirpumu pasižymintis produktas, ypač rekomenduojamas konditerijos gaminių, kepinių, saldainių, jogurtų, šokolado, ledų, kulinarijos gaminių ir maisto koncentratų gamybai.


Nugriebto pieno milteliai - tirpūs

Tirpūs nugriebto pieno milteliai gaminami iš šviežio pieno, kuris prieš tai pasterizuojamas, išgarinamas ir tada išdžiovinamas naudojant greitojo purškimo procesą. Dėl to pieno milteliai lengvai tirpsta vandenyje. Tirpūs nugriebto pieno milteliai - ilgai galiojantis gaminys, pasižymintis puikiu tirpumu. Ypač plačiai naudojamas sriubų, pyragų užpildų ir padažų gamyboje bei šokolado, ledų, pyragų, duonos ir kitų valgomų produktų koncentratų gamyboje.


Deminiralizuoti išrūgų miltai

Demineralizuoti išrūgų miltai yra gaunami iš šviežių išrūgų, kurios yra apdorojamos demineralizacijos metodu. Dalinai pašalinus mineralines druskas, ryškiai sumažėja sūrus išrūgų skonis, kas pagerina platesnį naudojimą maisto pramonės gamyboje. Demineralizuoti išrūgų miltai gali būti naudojami, kaip puikus pakaitalas pieno miltams


Išrūgų miltai

Išrūgų miltai išgaunami iš rennet išrūgų po kondensavimo, kristalizavimo ir produkto džiovinimo. Išrūgų miltai yra naudojami tortų, duonos, saldainių, jogurtų, ledų, sūrio, gėrimų ir daugelio kitų produktų gamyboje.


Kokoso riebalų miltai

Kokoso riebalų miltai yra natūralus produktas, kuris gali būti naudojamas ledų gamyboje,o taip pat konditerinėje gamyboje.


Sūrio miltai

Sūrio miltai išgaunami džiovinant rennet sūrį su išrūgomis ir imulsifuota druska. Sūrio miltuose yra min. 80% sūrio. Jie gali būti naudojami koncentratų gamyboje, delikatesų gamybai, duonai ir pan.


Lieso pieno miltai

Liesi pieno miltai yra natūralus produktas, kuris išgaunamas beveik visiškai išgarinant vandenį iš šviežio pieno. Liesi pieno miltai yra ilgalaikis produktas plačiai naudojamas šokolado, ledų, tortų, duonos ir valgomų koncentratų gamyboje.


Riebaus pieno miltai

Riebaus pieno miltai yra natūralus produktas išgaunamas maišant specialiai atrinktus natūralaus pieno ingridientus su augaliniu aliejumi. Daugelis proteinų esančių riebaus pieno miltuose yra pagrindiniai išrūgų miltų proteinai, kurie padeda pagerinti daugelį žmogaus fizinių savybių.


LT EN RU